Снимка haskovo.live21- годишен младеж от Хасково си глътна езика и почина

...
Снимка haskovo.live21- годишен младеж от Хасково си глътна езика и почина
Коментари Харесай

Трагедия в Хасково! Младеж си глътна езика и издъхна по време на мачле

Снимка haskovo.live

21- годишен юноша от Хасково си глътна езика и умря на футболно игрище. Сигналът е подаден на телефон 112 в 23:00 часа нощес. Младежът е бил на игрището зад монумента Богородица на Ямача, написа haskovo.live.

``
реклама

Според наемателя, в 22 часа група младежи са наели едното игрище, с цел да играят футбол. Късният час не е изненада. През лятото доста хора избират да упражняват по мрачно, тъй като е по- хладно.

Момчето е било в единия тим. Към 22,50, то просто се строполило на терена. Приятелите му незабавно звъннали на телефон 112, само че колата за спешна помощ пристигнала чак след 15 минути, пишат сътрудниците от haskovo.live. Наемателят твърди, че причина за забавянето е, че сигналът е признат от тел. 112 в Кърджали и първо е пренасочен към незабавното там, след което към хасковските коли за спешна помощ.

Според наемателя, момчето се е строполило без да има прикосновение с други играчи. В момента на рухването не е играл с топка, нито е бил в игрова обстановка. Бил е самичък в средата на игрището. На 50- тата минута от началото на футболната среща, просто се свлича на терена.

Наемателят на игрището не има вяра причина за гибелта да е глътнатия език. Според него, младежът евентуално е получил инфаркт. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая, само че формалната причина за гибелта ще стане ясна след привършване на аутопсията.

21- годишния юноша живее на ул. ” Червена стена ”. Бил е студент в Пловдив и преди дни се е завърнал в родния си град. Не е посещавал постоянно футболното игрище. Според наемателя, до нощес, може би два пъти да е идвал да играе футбол с другари.

Днес наемателят на футболния комплекс беше в потрес. Отказа да бъде сниман.Разказа, че цяла нощ не е спал, поради случая, който е станал пред очите му. Въпреки това, игрищата работят и през днешния ден. Тренировки преди обяд организираха деца от единия футболен клуб в града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР